Ockelbo

Sambon har en moster som bor uppe i Ockelbo som vi åkte och besökte i dagarna två.
Vi började med att gå en shoppingtur på Wij trädgårdar, vi skulle nämligen få handla för 500kr som försenad inflyttningspresent där. Och det var inte det lättaste, mycket fint finns det där. Men tillslut enades vi om en gullackad liten krabat på järnpinne, eller ganska stor, det är en konstnär som har konverterat barnteckningar till trädgårdskonst, vi tror att våran krabat var ett bi. (Bild kommer senare så får ni se vad det handlar om)
Det fanns även en del andra fina rostiga järnkonstallationer man kunde ha i trädgården
 
Som den här finingen
 
Det var ett väldigt avslappnat besök i Ockelbo, vi låg på gräsmattan mycket, med kuddar och filtar för at skydda oss mot dem gråa molnen som gjorde framsteg på himlen just då. Så blev det mycket och gott fika serverat, bullar, kakor, chokladbollar, blåbärspaj och chokladkaka. Från och till hälsade morbron på och på kvällen kom mosterns alla barn och ett barnbarn hem också. Barnbarnet Max höll låda och flirtade till sig all uppmärksamhet som stod att få.
 
Det va en hiskland fart på den herren.
 
 
Hans far tog med oss ut för att testa en älgstudsare på skjutbanan, det va hisklans roligt det. Varken Borka eller jag hade nånsin testat det så det va en upplevelse.
Jag siktar in mig på 100m avstånd.