helgens fix inne

Det har ju regnat en del i helgen, så det har blivit mycket pysslande inne istället. Men det behövs pysslas inne också, så det gör ingenting.
 
Hittade för ett tag sen ett "innan" foto på våran hall, men sen har det aldrig tagits något "efter" foto, så tänkte att jag gör det nu.
 
  
 
Ja, det blev rött iaf tillslut.
 
I Lördags så hämtade vi ett linneskåp på en auktion inne i Järvastaden, jag har stört mig rätt mycket på att våran whisekyhörna liksom aldirg blir färdig för att vi aldrig hittar nå bra barskåp. Men nu fick detta linneskåp bli det barskåpet. Och det va väldigt skönt att få undan alla flaskor så dem inte syndes.
Såhär såg det här extrarummet ut som vi inte helt hundra visste vad vi skulle göra med. Tills vi kom på att en whisekyhörna kanske skulle va ballt.
Och sådär ser det ut nu, lite mörkare, murrigare och mysigare.
Och där är linneskåpet som vi släpade hem i Lördags! Det ska fixas lite mysigare belysning också, men det är påväg i ett paket som borde komma snart, då jäklar!
Och linneskåpet fylldes upp med allt det vi hade hemma. Tanken är nog att jag ska sätta dit en till hylla där uppe där glasen kan stå mer fritt, men ska bara fixa virke till det.
 
Där är lite bättre bild på skåpet, (och nej, det ska inte hänga ut en lampsladd där, men ville liksom inte börja såga i skåpet medan sambon sov, så ska fixa det vid ett senare tillfälle)
En kommentar publicerat i Hemmets vrår, Nutid;
Taggar: barskåp, hall, hatthylla, linneskåp, skinnfotöljer, spritskåp, whiskeyhörnan
#1 - - ewa westin:

det blev ju jättefint, och vilket häftigt skåp

Svar: tackar. Ja, jag är väldigt nöjd över att vi äntligen hittade et skåp som passade bra där.
kim Lee