Uterummet

Idag hade vi uppstartningsmöte som det så fint hette på jobbet. Det innebar att alla säsongare och årsanställda för uteträdgården samlades för att gå igenom vad som ändrats för säsongen och vilka rutiner som finns.
En stor sak var att Magnus precis hade kommit hem från Indien där han gift sig med en kvinna och som nu var gravid, väldigt roligt för honom även om han själv erkände att det kanske hade gått lite fort.
 
En av mina kollegor är Linda Schilén som har företaget Uterummet, där hon både har föredrag om trädgård, gör väldigt vackra blomtavlor och även håller på med keramik och ståltråd i olika karaktärer (och så är hon väldigt bildskön!).
Men iaf så har hon fått hyra in sig i en gammal trädgårdsmästarbostad på Överjärva gård. Där finns det en keramikugn som det susades om att jag kanske kan få hyra in mig på för lite bränningar. Så efter vårat uppstartningsmöte så åkte Linda, jag och även Henrik Hanell (mångsysslare men bla skribent i Allers trädgårdstidning) ut för att kolla på Lindas nya ateljé/butik.
Och oj så fint!
 
 
Här är ateljén som antagligen kommer bli butik sen. Innanför finns en keramikverkstad coh ett litet mysrum där man kan sitta och filosofera om livet.
Visa fler inlägg