Blomlådan

Kollade igenom lite foton och först då inser jag att det faktiskt växt en del i blomlådan, sånt är alltid skoj :D
 
Vid plantering:
 
Och nu, nästan exakt 2 månader senare:
Ja, lärdom: Bladipomeor är monster, likaså det afrikanska gräset (det rödbladiga). Stjärnögat och salvian finns knappt längre.
Alltså till nästa år, visst bladipomea är jag sjukt svag för, så nån kanske, men inte fem som jag hade nu, det blir så himla mörkt med allt svart också. Lite mer grönska tack! Om det ska vara något bakom så får det vara väldigt högt, minst en meter för att det överhuvudtaget ska synas. Eller så planterar man saker framför istället...Jag funderade ett tag på att ha ett litet uppstammat träd där också, men om jag fortsätter ha samma gräs så kommer trädet bara se töntigt ut.

Isedor och sovplatser

Ja, Isedor hittar ju massa olika ställen att sova på. Bla på soffbordet, eller ja, på och på. Soffbordet har liksom två plan, så på nedre planet var det tydligen trevligt att ligga. För ett otränat öga som mitt ser det ju dock väldigt omysigt ut.
 

Isedor äntligen hemma!

Ja, igår efter jobbet tog vi bilen, upp på essingeleden och satt i kö där ett tag. Men efter en tids åkande kom vi iaf till Södertälje, eller nja, liten bit utanför, närmre Järna faktiskt.
Första natten gick ändå bättre än vi trott, han gnällde ju lite och så, men mest för att han va kissnödig hela tiden. Tyvärr va jag ju tvungen att jobba hela helgen, men Borka har varit hemma och lekt och lärt Isedor en himla massa saker. Han har redan lärt sig sitt, vacker tass och att äta grus inte är nå bra.
 
Så när jag väl kom hem efter jobbet var han rätt trött. Men han hade energi kvar att leka ändå, inga problem!
 
Så blev det uppvisning av tasstricket.
 
Ja, man blir ju glad bara av att se på honom helt klart. Lärt sig jucka på sitt grymtande vildsvin Herbert har han också. En bra färdighet om man träffar ett vildsvin i skogen!
Visa fler inlägg