Naturhistoriska riksmuseet

Vincent är just nu inne i en dinosaurie period (lite teck vare oss också men mycket för att han peppar som faan hela tiden han ser en dinosaurie).
Så i Lördags började vi dagen md att titta på Dinotopia. Senare på dagen drog vi till Naturhistoriska musset för titta på alla skelett, fossiler och uppstoppade djur där, vilket va mycket uppskattat av Vincent.
 
I början av dino uställningen hade dem massa fina målningar på glas som va bakgrundsupplyst.
Och Vincents version av "Heeeere´s Johnny!"
Vissa dinosar hade dem fixat upp hur dem typ kunnat se ut. Och den sovande till höger rörde på sig då och då, typ andades, rörde på svansne och frambenet, jättesöt.
Det blev en väldans massa "där" och "argh" och pekande på massa coola grejer.
Och alltså, den där hästen. Den gnäggade när man höll en platta med gräs i munnen. Vincent stod där i typ 20 min och kunde lätt stå där i 20 min till om jag inte tvingat honom vidare. Vincent <3 Hästar
Skojsig toaskylt

Hjässan på Omberg

När vi va hos mina föräldrar så va jag sugen på att gå upp till hjässan, högsta punkten på Omberg. Va ca 17 år sedan jag va där uppe. Va både lättad och besviken över hur kort bit det va för att komma dit upp. Men schysst utsikt har man iaf. Så va det två förskoleklasser som rände omkring överallt, och tjejerna blev kära i Vincent och kallade honom "bebisen" hela tiden.
Så avslutades dagen med att lyckligt titta på när morfar elhyvlade och sen lyssna på fåglar med morfar i soffan.
Visa fler inlägg