Pysseldax

Ja, nu va det dax för lite pyssel igen. Vincent har sovit väldigt bra idag så har hunnit få rätt mycket gjort. Anledningen till att han nog sovit så gott är att han haft svårt att sova de senaste nätterna då han varit så himla snorig så han knappt kan andas. Och hur mycket man än försöker suga ut det så räcker det liksom inte. Så han har sovit ikapp lite idag, asskönt och väldigt triggande för produktiviteten!
 
Ja, vi käkar ju kvarg som tokar här nu när vi ändrat våra matvanor (vi käkar inga kakor, godis eller kolhydrater). Så kvargburkar får vi till övers, som man ju kan spraymåla och måla lite till på, tex med halloweentema:
Frankenstein ala kvargburk

Och så va det ju det där med halloween snart. Och ska ju bygga en life-size Jack Skellington, så idag började jag såga mina pvc rör och satte ihop, och jäklar vad stor han blir! Å andra sidan så tänker jag mig att han är väldigt stor "på riktigt"
5m raka rör och så några vinklar att sätta ihop dem med
 
 Och så där blir han ihopsatt, så ska det till lite skor, kläder och ett huvud såklart.
Hans axelhöjd ligger på ca 165cm nu (längre än mig)
och så tillkommer ju huvudet så han lär nog landa på ca 190cm

Jag har försökt mig på att göra lite äppeljuice också av Jossans äpplen och enligt hennes recept. Har aldrig gjort juice förut så får se om mitt "på känn" går bra och om det blir lika gott som Jossans.
0 kommentarer
publicerat i Nutid, Pyssel;
Taggar: frankenstein, halloween, jack skellington, kvarg, pvc-rör, sprayfärg, spraymåla, the nightmare before christmas

Vincent

Ja, lilla Vincent är 7 veckor gammal nu, 62cm och typ 6 kg. Och när jag ändå hade kameran framme idag så fick han agera lite modell också.
 
Här kan man ana hans ögonfärger. Hans vänstra blått och det högra brunt.
 
 
på det vänstra kortet kan jag se vissa likheter från när jag va bebis, men å andra sidan har jag inte sett nå foton när in sambo är bebis, så svårt att säga om det finns nå likheter med honom.
 
 
 
 

foto promenad

Igår var jag på lite "after work" på en kolonilott som min kollega lånar för tillfället. Det va väldigt trevlig om dock lite väl kallt på kvällen (vi satt ute). Dock så va min  andra kollega lite små förkyld, vilket jag inte tänkte så mycket på. Men vilket visade sig idag att jag nog blev lite smittad av. För nu har jag ont i halsen och känner mig lite småmatt. Jag kände att jag inte skulle orka gå min vanliga timmes promenad så jag bestämde mig för att ta kameran och gå en kortare och lite långsammare promenad så Isedor fick lukta ordentligt överallt.
 
I väntan på att få komma ut i skogen
 
 Vincent trivs väldigt bra i bärselet

daggen visar alla gömda spindelnät
 
Isedor trivs väldigt bra i skogen
 

Ja, nu ska jag nog försöka hitta nån rolig serie jag kan börja följa. Bara att gå igenom hela Netflix utbud (och kanske crunchyroll om jag vill se anime). Och dricka te i mängder, men tyvärr har jag inte så mycket honung kvar eftersom jag tog rätt mycket till vildsvins-revbensspjällen jag gjorde i tisdags (som tom sambon tyckte va väldigt goda, trots att han i vanliga fall avstår från att äta revbensspjäll).
 
 
Visa fler inlägg