Promenad i solen

Shit my God det har varit sol idag! Heeelt underbart och man märker hur mycket man saknat den när den väl tittar fram, och det här med D-vitamin känns som man kanske ska pillra i sig lite.
Sen va det stundtals snökaos mellan solglimtarna också, lite mysko väder idag men väldigt skönt på promenaden. Det hade hunnit töat bort väldigt mycket sen igår vilket va skönt, dock mycket kyligare idag så rejält halt på sina ställen men mina bråddar från Apoteket är guld värda då!
 

Jäkla gummistövlar

Det här med gummistövlar alltså, har nog aldrig i hela mitt liv lyckats gå i ett par gummistövlar som va sköna. Eller som inte gjorde att strumporna ligger längst fram till slut. Men jaja, egentligen är det ju en superb uppfinning. För idag va det ösregn och tokslask ute, så drog på mig gummistövlar och regnjackan (och mina gå-byxor är vattenavvisande så dem fick duga). Men det blev inte direkt nån rekordtid på promenaden då det mer känns som man konstant hasar sig fram i gummistövlar, och spänner tårna lite omedvetet för att det känns som dem ska trilla av hela tiden. Förvisso glömde jag ett par extra sockar i, men har ändå iläggsulor i dem för att dem ska passa bättre. Men promenaden blev gådd, hunden nöjd och bebisen fick en liten sovstund medan jag hasade i mina stövlar. Och nu ska jag snart dra till Bro för att gå på babysim.
 

på landet

I helgen drog vi ner till "landet" där mina föräldrar bor för att fira min far som fyllde år i veckan.
 
 
Visa fler inlägg