bajshund aka träskmonstret

Oftast när man går ut på promenad med Isedor så går allt som en dans. Lugnt i skogen, fåglarna kvittrar, inga konstiga djur som springer på en eller såntdär som kan hända i en skog på landet. Sen är det ju tyvärr så att de däringa djuren ändå lämnar spår efter sig som ju så många hundar älskar att rulla sig i. Och faan vad mycket bajs det kan finnas i skogen ibland!
Häromdagen hittade Isedor ett exceptionellt fint exemplar att rulla sig i. Han såg ut som värsta träskmonstret efter det, men han va så nöjd så, vilket hans övriga promenadsällskap inte riktigt va eftersom det stank bajs hela vägen hem sen...
Fast sen ibland tror jag att han rullar sig lite extra i bajs för att han vet att han får duscha när han kommer hem då. För så fort man komer hem och öppnar dörren så springer han in och sätter sig framför duschen och väntar på att man ska komma in och duscha honom. Och under duschningen sitter han helt still och ser ut att njuta till fullo. Vilket väl iof är rätt tacksamt för det hade varit jobbigt att tvinga in honom i duschen varje gång han hittat bajs eller grävt i gyttjepölar, så ja, nåt bra iaf!
#1 - - Ida:

Haha! Min kröp ner i diket idag, vältrade sig i lervällingen. En fröken var nöjd i alla fall... Gött!

Svar: haha, ja, att det ska va så himla kul att va smutsig alltså!
kim Lee